Akcija klupskog Fan shopa

Širokobriješke nogometašice postale članice NK Široki Brijeg: Mi smo jedna obitelj

Sport / Nogomet | 07. 07. 2017. u 17:00 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su igrači i stručni stožer NK Široki Brijeg prošlog tjedna podržali akciju službenog klupskog fan shopa, isto to su u petak učinile igračice i stručni stožer Ženskog nogometnog kluba Široki Brijeg.

Naime, 19 seniorki spomenutog kluba, kao i glavni trener te pomoćnik, podnijelo je zahtjeve za članske iskaznice NK Široki Brijeg te su na taj način još jednom pokazale podršku klubu. 

''Uz sve ostalo, naša svrha postojanja je bit u zajedništvu s NK Široki Brijeg te je naša dužnost, obaveza, osjećaj i ponos biti dio ovog kluba kao jedno obitelj. To smo pokazali i dokazali u više navrata, a evo pokazujemo i ovim činom'', izjavio je za Bljesak.info trener ŽNK Široki Brijeg Ivan Kvesić čestitavši ''Plavo-bijelima'' u ime cijelog kluba na prolasku u drugo pretkolo Europske lige.

Novootvorene prostorije Fan shopa NK Široki Brijeg nalaze se u prostorijama Gradske sportske dvorana Pecara, a novo učlanjenje te mogućnost kupovine godišnjih ulaznica kao i ulaznica za uzvratni susret drugog pretkola Europske lige protiv škotskog Aberdeena bit će moguće od ponedjeljka, 17. srpnja pa sve do utakmice koja je na rasporedu u četvrtak, 20. srpnja.

Kopirati
Drag cursor here to close