Šilić za Bljesak

Široki prati situaciju oko Zlomislića, Popović daleko od Pecare

Sport / Nogomet | 07. 01. 2017. u 11:32 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon lošeg jesenskog dijela prvenstva, Široki Brijeg će u zimskom prijelaznom roku morati dovesti nekoliko kvalitetnih igrača koji će biti uistinu pojačanja, a ne samo popunjavanje kadra. Prije nekoliko dana trener Denis Ćorić izjavio je na kojim pozicijama mora pojačati svoju momčad, dok su iz kluba još i ranije spominjali da su mogući i odlasci.

O dolasku, bolje rečeno povratku, na Pecaru Damira Zlomislića već duže vrijeme se govori u nogometnim kuloarima. 25-godišnji Širokobriježanin trenutno je član turskog Gaziantepa, no prema pisanju portala Sport1.ba, ovaj vezni igrač bi trebao u zimskom prijelaznom roku pojačati Široki.

Osim njega, spominje se dolazak 22-godišnjeg igrača Čelika Marina Popovića. Rođeni Zeničan igra na poziciji lijevog krila te ofanzivnog veznog, a izvori tvrde da je član mlade bh. reprezentacije odbio Željezničar te da je blizu dolaska u Široki.

Isti portal navodi da je NK Široki Brijeg već stupio u kontakt s obojicom igrača, no sportski direktor Dalibor Šilić vratio je loptu na zemlju.

''U kontaktu smo s Damirom Zlomislićem, on je naš prijatelj i trenutačno je sada na odmoru u Širokom Brijegu pa su možda neki pogrešno protumačili. Njegov status u Gaziantepu je neriješen, no on je i dalje pod ugovorom s turskim klubom. Što se tiče Marina Popovića, nemam nikakvu informaciju da je stupljeno u kontakt s njim'', izjavio je za Bljesak.info sportski direktor Širokog Brijega Dalibor Šilić.

Sudeći prema ovome, Široki Brijeg očito prati razvoj situacije oko Zlomislića i njegovog trenutnog kluba, a ako 25-godišnji Širokobriježanin ne uspije riješiti status u Gaziantepu, ne sumnjamo da će ''Plavo-bijeli'' učiniti sve da na Pecaru vrate igrača koji je potekao u njihovoj omladinskoj školi.

Za sada, jedino novo ime na Pecari bit će mladi napadač Luka Jurčić koji se vraća u matični klub s posudbe iz Neretvanca.

Momčad s radom kreće u ponedjeljak te će prvu utakmicu odraditi 21. siječnja. Tada će se s druge strane naći federalni prvoligaš Čapljina, a 26. ili 27. protivnik će biti Croatija iz Zmijavaca.

Podsjećamo, Skupština NK Široki Brijeg zakazana je za 12. siječanj kada bi klub s Pecare napokon trebao dobiti novo vodstvo.

Kopirati
Drag cursor here to close