Pecara

Široki opasno riskira sa Sablićem

Sport / Nogomet | 17. 01. 2017. u 13:07 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nenajavljeno i neočekivano, Široki Brijeg je sinoć promijenio šefa struke. 

Denis Ćorić, koji je u prvom dijelu sezone preuzeo momčad od Branka Karačića, degradiran je na poziciju pomoćnika novom šefu struke - Goranu Sabliću (38). 

Sinjanin je u igračkoj karijeri kao defanzivac nastupao za Hajduk i Dinamo Kijev, a kao trener u dva je navrata vodio RNK Split, no ne možemo se oteti dojmu da Široki ovdje riskira. 

Sablić jeste trenirao klub koji u hrvatskom nogometu solidno kotira, sa RNK je osvojio i juniorsko prvenstvo Hrvatske, no bh. nogomet u najmanju ruku slabo poznaje, a takve su kombinacije u Premijer ligi generalno često znale iznjedriti - prosječnost pa i neuspijeh. 

Široki dakle riskira, to je neupitno, i to u situaciji u kojoj se bori za Ligu za prvaka - nakon 18. kola Širokobriježani su ispod linije, sa tri boda zaostatka za šestom Slobodom. 

Treba istaknuti i to da je u stručni stožer Širokobriježana imenovan i nekadašnji igrač kluba s Pecare te bh. reprezentativac, Mirko Hrgović, no čini se da su sve ovo vijesti manje važne od pitanja: što će biti s igračkim kadrom?

Široki pod hitno treba pojačanja, koja je doduše sportski direktor Dalibor Šilić i najavio, a s obzirom na moment iznenađenja koje su donijele ove posljednje vijesti iz kluba, (gradonačelnik Miro Kraljević imenovan je predsjednikom kluba), sve je moguće...

Novi stručni stožer na Pecari će biti predstavljen u srijedu u 11 sati. 

 

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close