Bez razloga

Široki najavio pa otkazao konferenciju za novinare

Sport / Nogomet | 21. 07. 2017. u 10:33 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Nogometnog kluba Široki Brijeg u četvrtak kasno navečer obavijestili su novinare da će se u subotu (11.00 sati) u press centru na Pecari održati konferencija za novinare povodom početka nove sezone Premijer lige BiH u kojem ''Plavo-bijeli'' u nedjelju (21.00 sat) dočekuju Slobodu.

U petak nešto iza podne iz kluba je stigla nova obavijest u kojoj navode da su otkazali konferenciju za novinare.

''Konferencija za novinare najavljena za subotu, 22. srpnja u 11.00 sati ipak se neće održati. Ispričavamo se predstavnicima 'sedme sile', zahvaljujemo na razumijevanju, i vidimo se na Pecari u nedjelju'', navode iz NK Široki Brijeg.

Razlozi otkazivanja nisu poznati, a novinari će tako ostati uskraćeni za pressicu na Pecari pred početak nove sezone, baš kao i prošle godine.

Podsjećamo prošle sezone, 12. srpnja 2016. godine, na press konferenciji je predstavljen tadašnji trener Branko Karačić dok je utakmica prvog kola protiv Viteza na Pecari odigrana 24. srpnja i prije nje nije održana konferencija za medije. Prva pressica u prošloj sezoni održana je tek prije četvrtog kola u kojem se na Pecari igrao hercegovački derbi Širokog Brijega i Zrinjskog.

Kopirati
Drag cursor here to close