4:0

Široki ''istalio'' Čelik, hat-trick Krstanovića

Sport / Nogomet | 04. 08. 2017. u 19:22 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega s uvjerljivih 4:0 slavili su protiv Čelika u susretu trećeg kola Premijer lige BiH igranom pred oko 1.000 gledatelja na stadionu Pecara. 

Domaći su od prve do zadnje minute imali terensku inicijativu dok su se gosti iz Zenice oslanjali uglavnom na kontre i polukontre.

Mrežu gostiju načeo je Ivan Krstanović u 35. minuti kada mu je asistirao Josip Ćorluka. Samo dvije minute kasnije Krstanović svojim drugim pogotkom, na asistenciju Stjepana Lončara, udvostručuje vodstvo te se s tim rezultatom otišlo na odmor.

U 51. minuti Luka Begonja je silovitim udarcem s vrha šesnaesterca matirao vratara Markovića za 3:0. Četiri minute kasnije Krstanović postiže hat-trick za potpunu kapitulaciju Zeničana (4:0).

U 61. minuti Dejan Čabraja je mogao uposliti suigrača koji bi zasigurno povećao vodstvo, no bio je sebičan te je promašio što je izazvalo salve zvižduka i negodovanja s tribina. Čelik je najbliže pogotku bio u 63. minuti kada je brzonogi Germain Kouadio iz kontre zatresao vratnicu.

Do kraja susreta ''Plavo-bijeli'' su imali potpunu kontrolu nad igrom i nekoliko izglednih prilika, no rezultat se nije mijenjao. Trener Goran Sablić u nastavku je u igru uveo dojučerašnje juniore Stipu Jurića, Božu Vukoju i Matea Marića.

U četvrtom kolu Široki Brijeg gostuje kod GOŠK-a u Gabeli.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close