Pregovaramo...

Široki i dalje bez pojačanja: Šilić demantirao povratak Ivana Peke

Sport / Nogomet | 15. 06. 2017. u 10:26 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

NK Široki Brijeg je prošlog tjedna počeo s pripremama za novu sezonu i za nadolazeće susrete u prvom pretkolu Europske lige. 

Do sada su uspjeli dovesti samo jednog igrača i to 19-godišnjeg omalenog veznjaka Luku Grubišića iz RNK Split dok je klub napustilo nekoliko igrača uključujući dva stopera i vratara. 

Nogometnim koluarima danima kruže priče o dolasku nekih igrača, a u posljednje vrijeme najviše se spominje veznjak Ivan Peko koji je napustio Zrinjski, no njegov povratak na Pecaru je demantirao sportski direktor NK Široki Brijeg Dalibor Šilić.

''Ne znam od kuda takve vijesti. S Ivanom Pekom nismo kontaktirali''.

Hoće li ''Plavo-bijeli'' ponoviti greške od prošle sezone kada su izgubili praktički cijeli vezni red, a nisu doveli adekvatne zamjene? Vidjet ćemo uskoro jer vremena nema puno s obzirom da rok za prijavu igrača za prvo pretkolo Europske lige je u ponedjeljak. 

S Pecare već dva tjedna uporno ponavljaju da pregovaraju s nekoliko igrača, no više od toga ne žele reći.

''Svakodnevno razgovaramo o mogućim pojačanjima. Riječ je o igračima s kojima smo odavno već u kontaktu. Problem je, međutim, što većina igrača imaju ugovore do kraja lipnja, a nama je ponedjeljak praktično rok za prijavu igrača za prvo pretkolo Europske lige. Vezane su nam ruke, ne možemo realizirati prijelaze igrača koji imaju ugovore. S druge strane, igrači koji su nama zanimljivi prvo razmišljaju o inozemnim transferima jer naša liga nije na dobrom glasu'', komentirao je za trenutačnu situaciju oko transfera Šilić za Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close