Prijateljska utakmica

Široki Brijeg na Pecari slavio protiv Neretvanca

Sport / Nogomet | 21. 08. 2017. u 17:31 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kombinirana momčad Širokog Brijega s 3:1 je slavila protiv hrvatskog trećeligaša Neretvanca iz Opuzena u prijateljskoj utakmici igranoj na stadionu Pecara.

Za 1:0 u 14. minuti pogodio je kapetan Danijel Kožul prekrasnim udarcem s tridesetak metara te se s tim rezultatom otišlo na odmor.

Junior Domagoj Marušić u 55. minuti pogodio je za udvostručenje vodstva nakon gužve pred gostujućim petercom. Pet minuta kasnije Jure Ivanković pogodio je vratnicu, a lopta se od Jure Granića odbila u mrežu za 3:0.

Gosti su u 85. minuti uspjeli ublažiti poraz. Vratar Martin Zlomislić je obranio jedanaesterac Anti Mihaljeviću, ali je odbijanac u mrežu uspio pospremiti Luka Bencun.

Za ''Plavo-bijele'' je igrao suspendirani napadač Ivan Krstanović, a nakon dugog oporavka od teške ozljede od prve minute je u ponedjeljak na Pecari zaigrao i krilni napadač Ivan Baraban. U nastavku susreta priliku je dobilo i nekoliko mladih igrača iz juniorske momčadi Širokog Brijega.

NK Široki Brijeg: Zlomislić, Kožul, Nikić, Milićević, Ćorluka, Grubišić, Vukoja, Marić, Lončar, Baraban, Krstanović. (Još su igrali: Marušić, Knežević, Pušić, Bešlić i Bilać)

U šestom kolu Premijer lige BiH Široki Brijeg gostuje na Grbavici kod Željezničara. Susret je na rasporedu u subotu, 26. kolovoza, s početkom u 20.00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close