''Mršava'' nula na Pecari

Široki Brijeg i dalje bez pobjede u proljetnom dijelu prvenstva

Sport / Nogomet | 18. 03. 2017. u 16:00 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg i Olimpic odigrali su 0:0 na Pecari u susretu posljednjeg 22. kola Premijer lige BiH.

Blijeda igra s obje strane nije donijela pregršt prilika, a posljednjeplasirana momčad iz Sarajeva ovim bodom može biti svakako zadovoljnija. Momčad trenera Gorana Sablića tako ne zna za prvenstvenu pobjedu u proljetnom dijelu sezone te im je ovo bila treća utakmica od četiri odigrane u kojima nisu postigli pogodak.

U prvom dijelu susreta ''Plavo-bijeli'' su imali terensku inicijativu, a najbliže pogotku su bili u 37. minuti kada je Brekalov udarac glavom nakon kornera s gol-linije izbacio branič Olimpica.

U nastavku susreta slična priča, igralo se uglavnom na sredini terena, a ''Vukovi'' su najbolju priliku imali u 70. minuti Mario Vrdoljak snažno pucao s 20 metara, a njegov udarac je obranio pouzdani vratar Luka Bilobrk.

Do kraja susreta nije bilo izglednih prilika te je Široki Brijeg još jednom razočarao nekoliko stotina gledatelja na Pecari. Bio je ovo deseti neodlučeni ishod u 20 međusobnih susreta.

Nakon reprezentativne stanke, Širokobriježane očekuju susreti u Ligi za ostanak, a upravo će u prvom kolu na Pecari ponovno igrati protiv Olimpica, dok u drugom kolu na Pecaru dolazi jajačko Metalleghe.

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Barišić, Ćorić, Zlomislić, Menalo, Sesar, Brekalo, Sivrić, Lončar, Krstanović, Marković.

OLIMPIC: Bandović, Imamović, Bevab, Karić, Hadžić, Kojić, Čolić, Pehar, Milović, Svraka, Kiso.

22. kolo:
Sloboda - Sarajevo 3:0
Željezničar - Radnik 2:0
Zrinjski - Metalleghe 0:2
Čelik - Mladost 2:2
Široki Brijeg - Olimpik 0:0
Vitez - Krupa 0:0 

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close