Brate poznatijeg Ante

Široki Brijeg doveo Josipa Ćorića

Sport / Nogomet | 17. 06. 2017. u 17:07 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Josip Ćorić, 29-godišnji vezni nogometaš, koji je u zadnje dvije sezone branio boje hrvatskog prvoligaša Lokomotive, novi je član Širokog Brijega, objavio je klub s Pecare.

Ćorić je s ''Plavo-bijelima'' potpisao jednogodišnji ugovor.

Prije dolaska na Pecaru Ćorić je, uz Lokomotivu, igrao za Rudeš, Moslavinu, Seekirchen, Liberec, Trnavu, Dunajsku Stredu, RB Juniors, Liefering, Istru, Sesvete i Dinamo.

Ćorić je tek drugo novo ime na Pecari nakon što su na početku priprema potpisali suradnju s 19-godišnjim Lukom Grubišićem

Otpisan iz Lokomotive

Brate Ante Ćorića, Josip, najbolji je strijelac i drugi najbolji asistent kluba s Kajzerice i kao takav ne uklapa se u buduće klupske projekte, zaključila je tako Lokomotiva te otpustila Josipa Ćorića prije nekoliko dana.

''Ne znam ima li to veze s Antom'', rekao je Josip pa demantirao trenera Marija Tokića i upravu kluba koji tvrde da je sportski primio raskid suradnje.

''Nisam. Bio sam šokiran! Tokić me, kao osoba, razočarao. Pričao je jedno, a radio drugo. Prvi dan priprema došao sam na trening, kao i na svaki drugi. Pozvali su me i rekli da na mene ne računaju, bez objašnjenja. Eto, jednostavno su mi rekli da sam višak'', kaže Josip.

Kopirati
Drag cursor here to close