Željezničar - Široki

Šilić: Odgoda je bila jedino pravo rješenje

Sport / Nogomet | 20. 04. 2017. u 13:10 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''U Sarajevu je uistinu napadao visok snijeg. Razgovarali smo s predstavnicima Željezničara. Oni su možda i mogli očistiti teren, ali bi nakon skidanja snježnog pokrivača ostala prava kaljuža, a kako meteorolozi za danas najavljuju novi snijeg u razgovoru s trenerom i igračima složili smo se da je odgoda u ovom trenutku jedino pravo rješenje'', komentirao je za Sportske novosti odgodu susreta sa Željezničarom sportski direktor Nogometnog kluba Široki Brijeg Dalibor Šilić.

Podsjećamo, uzvratni susret polufinala Kupa BiH, koji se trebao igrati u srijedu s početkom u 18.00 sati na Grbavici odgođen je tog jutra jer teren nije imao uvjete za odigravanje zbog snijega koji je napadao večer prije utakmice. 

''Bolje je da se tako važna utakmica odgodi za tjedan dana i odigra u nogometnim uvjetima. U subotu nas čeka gostovanje kod Čelika u Zenici, gdje smo bez nekog rezultatskog imperativa, dok Željezničar igra u nedjelju protiv Radnika u Bijeljini vrlo važnu utakmicu u borbi za naslov, pa ćemo do uzvrata na Grbavici iduće srijede imati i dan više za odmor, tako je odgoda jednako pala i nama i Željezničaru, nama možda i lakše, kazao je za Sportske novosti sportski direktor ''Plavo-bijelih'' Dalibor Šilić.

Široki Brijeg brani minimalnu prednost od 1:0 iz prvog susreta, a novi termin odigravanja utakmice je srijeda, 26. travnja, s početkom u 18.00 sati uz izravan prijenos na Hayat televiziji.

 

Kopirati
Drag cursor here to close