Loš dečko

Šaketanje – pravi razlog Spahićevog otkaza u HSV-u?

Sport / Nogomet | 05. 01. 2017. u 11:47 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otkriveni pravi razlozi Spahićevog otkaza: Nekadašnji kapetan BiH u centru skandala, prenosi Dnevni avaz pisanje njemačkih medija.

Naime, nogometaši HSV-a Pierre-Michel Lasogga i Josip Drmić bili su, kako javlja njemački Focus, žrtve Spahićeve ruke, što je vjerojatno bila kap koja je prelila čašu u odluci bundesligaša da otpusti bh reprezentativca.

Focus navodi kako je uz učestale teške riječi i sklonost da "pravdu" traži šakama u klubu vladao strah od "lošeg dečka", što je bio svojevrsni nadimak za bh. reprezentativca.

HSV ove sezone grčevito se bori za opstanak u društvu najboljih, a jučer je klub priopćio odluku da su raskinuli ugovor sa Spahićem.

''U posljednjih nekoliko tjedana započeli smo s procesom promjena. Taj proces sada uključuje da budućnost planiramo bez Spahića'', izjavio je trener HSV-a Markus Gisdol.

Avaz puše kako je ''sve ovo vrlo je iznenađujuće s obzirom na to da je njemački klub, zadovoljan igrama našeg braniča, odlučio produžiti ugovor sa Spahićem na još jednu sezonu''.

''Sve su prilike da je naš reprezentativac ponovo platio ceh svog temperamenta što i nije neka novost kada je u pitanju Spahić'', navodi Avaz i dodaje kako je nekadašnji kapetan Zmajeva prije dvije godine izbačen je iz Bayer Leverkusena nakon što je udario zaštitara, a u nekoliko navrata šamarao je protivničke igrače, ali i suigrače.

Kopirati
Drag cursor here to close