NK Široki Brijeg

Sablić: Želimo proći u finale

Sport / Nogomet | 25. 04. 2017. u 19:26 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega odradili su u utorak u Trening kampu ''Musa-Karačić'' posljednji trening pred uzvratni susret polufinala Kupa BiH koji igraju u srijedu protiv Željezničara na Grbavici gdje brane minimalno prednost od 1:0 iz prvog susreta.

Atmosfera na treningu je bila odlična, a trener Goran Sablić napominje da neće biti lako, ali da Široki ima jasnu računicu.

''Želimo proći u finale i ovaj za nas je od velike važnosti. Znamo da je pred nama protivnik koji ima kvalitetu, koji dobro igra na svom stadionu i koji uvijek, a posebno na ovakvim utakmicama ima dobru podršku s tribina. Smatram da je naša mala prednost to što smo u prvenstvu za razliku od njih bez imperativa, uslijed čega smo mogli odmoriti neke igrače'', izjavio je trener ''Plavo-bijelih'' Goran Sablić.

Za susret je upitan Mario Marina koji nije trenirao zbog zubobolje, a pravo nastupa nema Matej Sivrić koji je u Kupu već nastupio za Zrinjski. Sablić u sastavu također neće moći računati na nedovoljno oporavljenog Dinu Ćorića.

Susret je na rasporedu u 18.00 sati uz izravan prijenos na Hayat televiziji.

Kopirati
Drag cursor here to close