Remi sa Željom

Sablić zadovoljan generalkom uoči sraza s Kazahstancima

Sport / Nogomet | 24. 06. 2017. u 08:48 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prijateljskom susretu u Tomislavgradu Široki Brijeg i Željezničar odigrali su neodlučeno, 1:1.

Široki Brijeg je u 8. minuti poveo golom Dejana Čabraje, dok je u 72. minuti izjednačio Denis Žerić.

Treneri oba kluba izjavili su da su zadovoljni igrama svoje momčadi, ističući posebno okolnosti igranja netom nakon završetka fizičkih priprema.

“Poslije dva tjedna priprema na kojima se nije imalo slobodnog dana vidi se da su noge teške, da se trkački nije pružilo onoliko koliko treba gdje je Široki u prvom poluvremenu bio puno agresivniji u duelu i više su trčali . Međutim, u drugom poluvremenu se ta slika okrenula i mislim nakon svega da je ovo dobar test za nas”, kazao je trener Željezničara Slavko Petrović.

Trener Širokobriježana Goran Sablić nije krio zadovoljstvo igranjem svoje momčadi, s obzirom da mu je to bila prva utakmica u pripremama, a ujedno i generalka pred utakmicu 1. pretkolo Europske lige.

“Odradili smo vrlo dobro utakmicu. U prvom poluvremenu smo bili dominantni, a u drugom poluvremenu smo uveli šest juniora s kojim sam zadovoljan. Hvataju zamisli, ne boje se igrati što je najvažnije, tako da sam s te strane zadovoljan utakmicom”, istaknuo je Sablić.

Široki sljedećeg četvrtka na Pecari u okviru 1. pretkola Europske lge čeka kazahstanski Ordabasy, Željezničar na Grbavici čeka Zetu.

Kopirati
Drag cursor here to close