Pressica na Pecari

Sablić: Za prolazak u finale Kupa treba biti perfektan

Sport / Nogomet | 11. 04. 2017. u 09:00 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Sve smo karte bacili na Kup. A za prolazak u finale treba biti perfektan s naše strane u obje utakmice, pogreške i u obrani, i u napadu svesti na najmanju moguću mjeru'', kazao je na konferenciji za novinare trener Širokog Brijega Goran Sablić, najavljući sutrašnji prvi dvoboj poluzavršnice Kupa BiH protiv Željezničara.

Dodao je kako su svi u redovima ''Plavo-bijelih'' svjesni značaja utakmice i da je uz pomoć navijača želja već u prvoj utakmici na Pecari doći do pozitivnog rezultata. Upitan bi li taj rezultat bio bilo kakva pobjeda uz ''čistu'' mrežu Sablić je kazao kako bi ''voljeli sačuvati mrežu netaknutom, a nešto realizirati iz naših prigoda''.

Koliko, pak, na rasplet u poluzavršnici može utjecati činjenica da je Željezničar, za razliku od Širokog, opterećen i borbom za prvaka u prvenstvu, ostaje za vidjeti, no, mišljenja je Sablić, ''odnos snaga između Širokog Brijega i Željezničara mnogo je izjednačeniji nego to ljestvica sugerira''.

Za sastav ne konkuriraju Ćorić, Sivrić i Sesar, svi ostali su svježi, motivirani i spremni za utakmicu sezone na Pecari.

Susret Širokog Brijega i Željezničara na rasporedu je u srijedu s početkom u 18.00 sati na, očekuje se, punoj Pecari. Utakmicu će uživo prenositi Naša TV, a Bljesak.info će u srijedu nagraditi svoje čitatelje ulaznicama za ovaj susret.

Kopirati
Drag cursor here to close