Europska liga na Pecari

Sablić: Protiv Ordabasyja će odlučivati skup sitnih detalja, moramo odigrati pametno

Sport / Nogomet | 28. 06. 2017. u 11:16 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Dat ćemo sve od sebe, na Pecari nitko nije favorit protiv Širokog!'', kazao je na konferenciji za novinare uoči susreta s Ordabasyjem dokapetan Širokog Brijega Josip Barišić.

Dodao je kako je šteta što je momčad imala samo jednu provjeru (Željezničar) prije europskog ispita, no, s druge strane, radilo se maksimalno, ostvareno je sve zacrtano i ''jedva čekamo početak utakmice s Kazahstancima''.

I trener Goran Sablić iznimno je zadovoljan učinjenim tijekom tri tjedna pripremnog razdoblja i vjeruje da, unatoč i činjenici da je Ordabasy u boljoj formi, odnosno da im je prvenstvo u punom jeku, Široki Brijeg na Pecari može polučiti rezultat koji bi značio realne izglede za prolaz u drugo pretkolo Europske lige.

''Dosta sam analizirao Ordabasy i mislim da se protiv njih može igrati. Odlučivat će skup sitnih detalja i zato moramo odigrati pametno. Želim da se fokusiramo prije svega na sebe i da imamo vjere u svoje mogućnosti'', poručio je Sablić.

Što se tiče sastava, moguće su jedna ili dvije izmjene u odnosu na prijateljsku utakmicu protiv Željezničara. Svi su zdravi, spremni i maksimalno motivirani da uz potporu navijača odigraju pravu europsku utakmicu i upišu pobjedu.

Ulaznice se po cijeni od 10 KM i 5 KM (djeca) mogu nabaviti i u pretprodaji u klupskom fan shopu koji se nalazi u sklopu dvorane Pecara tijekom srijede (13.00 do 18.00 sati), kao i na sam dan odigravanja utakmice (13.00 do 20.00 sati).

Kopirati
Drag cursor here to close