Glavatica

Ribolovno natjecanje u Jablanici

Sport / Flash | 29. 04. 2017. u 11:00 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Natjecanje u ribolovu za članove udruženja sportskih ribolovaca 'Glavatica', biti će upriličeno 30. aprila, priopćeno je iz tog udruženja.

Natjecanje se organizira se za seniorsku kategoriju u disciplini "lov ribe udicom na plovak", a biti će održano na Jablaničkom jezeru, u mjestu Paprasko na plaži 'Peta'.

Pravo sudjelovanja na spomenutom natjecanju imaju svi članovi tog udruženja koji imaju godišnju ribolovnu dozvolu za sezonu 2017.

Prijava natjecatelja, okupljanje i početak planiran je od 9:30 do 10 sati i trajati će do 15 sati, nakon čega će uslijediti vaganje ulova te odlazak na ručak u riboskom domu, gdje će biti proglašeni pobjednici.

Pobjednici će sačinjavati ekipu koja će predstavljati to udruženja na prvenstvu Federacije BiH, Kup takmičenju kao i drugim natjecanjima u ribolovu u 2017. godini.

Iz USR 'Glavatica' napominju kako je svaki natjecatelj, pored ribolovnog pribora, dužan sebi obezbijediti mrežu čuvaricu, te mamce i primamu, a najbolje plasiranim pojedincima, koji će ujedno sačinjavati tim i predstavljati to udruženje na prethnodno spomenutim natjecateljima, biti će uručene i diplome.

Kopirati
Drag cursor here to close