Metalleghe na Pecari

Repić za Bljesak.info: Široki je klub koji uvijek ide na pobjedu

Sport / Nogomet | 15. 04. 2017. u 12:28 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega u subotu od 18.00 sati na Pecari dočekuju jajačko Metalleghe u sklopu četvrtog kola Lige za ostanak.

Trener ''Plavo-bijelih'' najavio je da će na teren poslati kombiniranu momčad, a svoju priliku bi trebao, možda već i od prve minute, dobiti ofenzivni veniz Antonio Repić.

''Široki je klub koji uvijek ide na pobjedu, pogotovo na domaćem terenu gdje smo stekli naviku pobjeđivanja i ostavljanja drugih momčadi bez prilika da nam to pokvare. Sastav momčadi možda bude malo promijenjen. No, neće tu biti velikih promjena jer svih 22 igrača, pa tako i naši juniori, imaju kvalitetu zamjeniti jedni druge na svakoj poziciji'', izjavio je za Bljesak.info Antonio Repić.

''Iako trener još nije precizirao tko će početi od prve minute, nadam se određenoj minutaži i kvalitetnom nastupu kojim ću doprinijeti da bodovi ostanu na Pecari'', dodao je.

Utakmica s Metallegheom, kao i ostale u Ligi za ostanak, Širokom i nisu od velike važnosti s obzirom da su vodeći te će vjerojatno na kraju tako i ostati, a u konačnici ispasti iz Lige ne mogu te im je svejedno gdje će biti na kraju. 

No, iz stožera momčadi s Pecare još je prije početka Lige za ostanak najavljeno da će svaku utakmicu shvatiti maksimalno ozbiljno te da im je cilj do kraja pobijediti sve utakmice i ostati neporaženi.

Ipak, sve su misli uperene u uzvrat na Grbavici koji se igra u sijedu. Široki ima minimalnu prednost (1:0) te će sve snage uprijeti u uzvrat kako bi se plasirali u finale Kupa BiH i u konačnici borbi za kvalifikacije Europske lige.

''U prvoj smo utakmici protiv Željezničara pokazali našu kvalitetu i zasluženo slavili. Očekujem kako ćemo na Grbavici ponoviti odličnu igru s Pecare i sačuvati prednost. Vjerujem kako ćemo u užarenoj atmosferi njihovih navijača ostvariti svoj cilj i izboriti plasman u finale Kupa BiH, samim time sačuvati izglede za Europu'', zaključio je Antonio Repić u razgovoru za Bljesak.info.

Susret Široki Brijeg - Metalleghe (18.00 sati) uživo će prenositi ArenaSport. Za navijače će biti otvorena tribina Sjever (cijena ulaznice 5 KM, za djecu 1 KM) dok će na tribina Jug biti otvorena samo za akreditirane novinare.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close