Nezadovoljni odlukom suda

Red Army poručio transparentom: ''Čekamo pravdu! Istina za Vedrana''

Sport / Nogomet | 16. 09. 2017. u 16:26 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nezadovoljstvo jučerašnjom odlukom da se krivice oslobodi Oliver Knezović, koji je prethodno bio optužen za ubojstvo navijača Sarajeva Vedrana Puljića, iskazali su i navijači mostarskog Veleža.

Naime, na utakmici Prve nogometne lige FBiH, pripadnici Red Army-a razvili su transparent na kojemu je pisalo "Čekamo pravdu, istina za Vedrana".

Podsjetimo, Županijsko državno odvjetništvo u Splitu izmijenilo je optužnicu te se Oliver Knezović više ne tereti za Puljićevo ubojstvo te ranjavanje još šestorice navijača.

Knezovića sada terete za pokušaj ubojstva, još se ne zna koga točno određeno te za opće opasnu radnju, odnosno da je zapucao ne ciljajući nikoga pojedinačno.

Po novom činjeničnom opisu Knezović se tereti da je 4. listopada 2009. godine oko 15.25 u Širokom Brijegu, ispred nogometnog stadiona Pecara, tijekom navijačkih nereda pred utakmicu Širokog i Sarajeva, oduzeo pištolj policajcu Draganu Vujeviću i u pravcu grupe navijača Sarajeva ispalio deset metaka, pristajući najmanje jednog od navijača lišiti života te ujedno ugroziti život i zdravlje drugih građana i službenika policije. Nije utvrđeno da je ikoga pogodio.

Kopirati
Drag cursor here to close