Adiós!

'Razočarani CR7' napušta Real: Menadžer otkrio koje ponude ima Ronaldo

Sport / Nogomet | 17. 06. 2017. u 14:42 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ronaldov menadžer Jorge Mendes potvrdio je da već dobiva ponude za Cristiana nakon nagađanja da je zaprijetio odlaskom iz Reala.

Španski Cope prenosi kako je Mendez poručio Realovim čelnicima da Ronaldo ima nekoliko ponuda iz Engleske. Nije otkrio o kojim je klubovima riječ, ali pretpostavlja se da su u pitanju dva kluba iz Manchestera, te Chelsea.

Ronaldo u ugovoru ima odštetnu klauzulu od milijardu eura, ali se nagađa da bi ga Real pustio za 180 milijuna, prenosi Goal.com.

Podsjetimo, Najbolji nogometaš svijeta i napadač Real Madrida i portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo želi napustiti klub i Španjolsku nakon što je optužen za utaju poreza, piše u petak portugalski sportski list "A Bola".

Prema pisanju "A Bole", koji se poziva na pouzdane izvore, 32-godišnji Portugalac je već odlučio i pitao klub za transfer.

Španjolsko tužiteljstvo je ovaj tjedan optužilo Portugalca da je utajio porez u visini od 14.7 milijuna eura ($16.5 million) skrivajući novac zarađen na račun prava na korištenje svog imena između 2011. i 2014. godine. Ronaldo je "duboko razočaran" optužbama protiv njega.

Real Madrid je u četvrtak objavio da su u klubu uvjereni da je portugalski napadač djelovao prema zakonu.

Kopirati
Drag cursor here to close