Liga Herceg Bosne

RA Čapljina u derbiju kola slavila protiv Širokog

Sport / Rukomet | 22. 04. 2017. u 14:11 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometna akademija Čapljina slavila je 35:32 (19:18) protiv Širokog u derbiju 15. kola Prve lige Rukometnog saveza Herceg Bosne igranom u SD Čapljina.

Domaćini su odlično otvorili susret serijom 5:0 te su iznenadili gostujuću momčad koja se bori za naslov prvaka u Ligi. Širokobriježani su uspjeli uhvatiti zaostatak te su došli na pogodak zaostatka nakon prvih 30 minuta igre (19:18).

U nastavku susreta Široki je uspio povesti 22:23, no RA Čapljina je uspjela preokrenuti susret u svoju koristi te na kraju doći do pobjede. 

Lasta s devet i Krešić s osam pogodaka predvodili su Čapljince do pobjede. Kod Širokog se istaknuo Ivan Lasić s 11 pogodaka, koji je ujedno bio i najbolji strijelac susreta, dok je Frano Slišković postigao osam pogodaka.

Široki si je ovim porazom otežao borbu za prvo mjesto, no i dalje je sve otvoreno s obzirom da su do kraja prvenstva ostala dva kola dok će Široki uz te dvije utakmice odigrati i treću odnosno zaostalu utakmicu najvjerojatnije nakon okončanja regularnog dijela prvenstva.

U 16. kolu HRK Široki dočekuje Novu Bilu.

Kopirati
Drag cursor here to close