Prije 25 godina Velež zadnji put bio domaćin Pod Bijelim brijegom
Kao da je jučer bilo
OBJAVA: Srijeda, 15. ožujka 2017. 14:04
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.K.
Prije 25 godina Velež zadnji put bio domaćin Pod Bijelim brijegom
1

Nakon Zemuna, 29. ožujka u Mostaru je trebao gostovati Radnički iz Niša, ali zbog rata gosti nisu doputovali

Pudar, Gosto, Glogovac, Čampara, Bejatović, Jedvaj, Beširević, Karabeg, Juričić, Maslovar i Jokišić. Bio je to posljednji tim Veleža koji je kao domaćin istrčao na travnjak stadiona Pod Bijelim brijegom. 

Bilo je to na današnji dan prije 25 godina. Tog 15. ožujka ,1992. Velež je ugostio Zemun i savladao ga pogocima Juričića i Jedvaja.

Nakon Zemuna, 29. ožujka u Mostaru je trebao gostovati Radnički iz Niša, ali zbog rata koji je već bjesnio, gosti nisu doputovali - Rođeni su tada odigrali između sebe - za raju koja je došla gledati utakmicu.

“FK Velež do izbijanja sukoba u Mostaru odradio je gostovanje u Subotici kod Spartaka. Nakon 0:0, na penale su osvojili „penal bod“. Povratak kući trajao je dva dana. Nakon povratka, 7. 4. 1992. godine ekipa je ostavila opremu na svom stadionu, ne sluteći na zlo koje im se spremalo”, navodi danas službena klupska stranica. 

Protiv Zemuna su 15. ožujka s klupe ušli i današnji trener Viteza Slaven Musa te sadašnji asistent u Twenteu, Marino Pušić, a ekipu je vodio Franjo Džidić. 

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Prikaži negativno ocijenjen komentar.