Prijavi ekipu za najveći turnir ulične košarke u BiH ''Pan 3 na 3''
Još veći nagradni fond!
OBJAVA: Ponedjeljak, 10. srpnja 2017. 19:08
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Prijavi ekipu za najveći turnir ulične košarke u BiH Pan 3 na 3
0

Ekipe igraju na jedan koš po sustavu 3 na 3 i pobjednički tim osvaja novčanu nagradu od čak 4 000 KM! Nagrada za drugo mjesto je 2 000 KM.

Voliš košarku, igraš dobro, još bolje zakucavaš? Imaš provjeren tim uz sebe koji voli izazove, a nagrada od 4 000 KM zvuči ti vrlo primamljivo? Ako su tvoji odgovori potvrdni, obavezno budi sudionikom trećeg po redu najvećeg bh. natjecanja u uličnoj košarci „Pan 3 na 3“ koji će se održati 5. i 6. kolovoza u Tuzli.

I ove godine kompanija Carlsberg BH, sa svojim dobro poznatim brendom Pan, u saradnji sa Omladinskim košarkaškim klubom Sloboda iz Tuzle, organizira „Pan 3 na 3 – Street Basketball turnir" koji će se odigrati na terenu TTC Telex u Tuzli prvog vikenda u mjesecu kolovozu.

Nagradni fond ove godine još je veći. Ekipe igraju na jedan koš po sustavu 3 na 3 i pobjednički tim osvaja novčanu nagradu od čak 4 000 KM! Nagrada za drugo mjesto je 2 000 KM.

Osnovni uvjet je da sudionici budu punoljetni, a sudjelovanje ekipe na ovom sjajnom natjecanju mogu prijaviti u prostorijama OKK Sloboda ili na Facebook stranici Pan BiH, najkasnije do 1. 8. 2017. godine.

Prošle godine na turniru sudjelovalo je 49 ekipa iz BiH i regije, a pobjedu su ostvarili Gladijatori iz Ugljevika. Ovogodišnje finale odigrat će se u nedjelju, 6. 8. s kada će se znati tko osvaja prvu, najvrijedniju novčanu nagradu.

No pored turnirskog dijela, tijekom oba dana vikenda pred  sudionike postavit će se niz drugih, atraktivnih košakraških izazova. Bit će održano i natjecanje u šutiranju trojki i natjecanje u zakucavanju. Planirane su i brojne druge interesantne igre navijače. Pan je pripremio i nagrade iznenađenja te odličnu zabavu uz glazbeni program by FMJam Crew.

Voliš košarku? Prijavi se na Pan 3 na 3 za nagradu od 4 000 KM!
Ti birš. Pan.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.