Irska

'Preminula' baka molila Keanea za lažljivog unuka

Sport / Flash | 28. 03. 2014. u 09:23 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zamjenik irskog izbornika Roy Keane zamoljen je da pozove Stephena Irelanda u nacionalnu momčad.

Molbu mu je osobno, kad su se slučajno susreli u zrakoplovu, uputila navodno preminula baka dotičnog igrača.

Naime, Ireland, koji je šest puta nastupio za reprezentaciju, nije nastupio za svoju zemlju otkad se povukao u rujnu 2007. godine, izjavivši pritom da mu je umrla baka po majčinoj strani.

Kad se ispostavilo da mu je baka živa, veznjak Stokea ispravio se ustvrdivši da mu je umrla baka po očevoj strani. No ispostavilo se da je i ona živa.

Osramoćeni igrač se potom definitivno povukao iz nacionalne momčadi, rekavši da nije u pravom raspoloženju da bi mogao dati pozitivan doprinos momčadi.

Jedna od navodno preminulih baka skučajno je na letu za Irsku susrela Roya Keanea i zamolila ga da razmisli o ponovnom pozivanju njezinog unuka.

Razgovarao sam s njom. Zamolila me da ga vratimo u sastav, citirala je Keanea irska internetska stranica www.independent.ie.

Nisam joj mogao lagati, rekao sam joj da će dobiti šansu ako bude igrao dobro.

Dvadesetsedmogodišnji Ireland odbio se vratiti u reprezentaciju dok je vodio Giovanni Trapattoni, no mogao bi se predomisliti sad kad je vodi Martin O'Neill, koji je izbornik od studenoga prošle godine.

Mislim da je Martin razgovarao sa Stephenom, sve je moguće. Svi znamo koliko je Stephen talentiran i Martin će to uzeti u obzir, dodao je Keane.

Kopirati
Drag cursor here to close