Ivan Ćubela Ćubi

Predpioniri HNK Posušja pobjednici 6. memorijalnog turnira Ivan Ćubela Ćubi

Sport / Nogomet | 24. 08. 2017. u 08:05 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na pomoćnom terenu stadiona HŠK Zrinjski u Mostaru jučer je održan 6. memorijalni turnir Ivan Ćubela Ćubi.

Na turniru su nastupile predpionirske ekipe HNK Čapljine, HNK Posušja, FK Leotara i HŠK Zrinjski.

Prvi susret na turniru bio je između momčadi HŠK Zrinjski i HNK Čapljine. Nakon regularnog vremena rezultat utakmice je bio izjednačen (0:0), pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca, gdje su uspješniji bili nogometaši HNK Čapljine (5:4) i prošli u finale turnira.

Nakon ovoga susreta odigrana je utakmica između HNK Posušje i FK Leotar. Uspješnija je bila momčad HNK Posušje koja je slavila rezultatom 1:0. Nakon odigranih susreta razigravanja, odigrane su utakmice za prvo i treće mjesto na turniru. Tako je u dvoboju za treće mjesto između HŠK Zrinjski i FK Leotara, uspješnija bila ekipa HŠK Zrinjski koja je slavila rezultatom 1:0 (pogodak je postigao Marko Mikulić) i tako osvojila treće mjesto na turniru.

U dvoboju za prvo mjesto između HNK Čapljine i HNK Posušje uspješnija je bila momčad HNK Posušja koja je svladala ekipu HNK Čapljina. Oni su rezultatom 1:0 osvojili prvo mjesto na 6. memorijalnom turniru Ivan Ćubela Ćubi.

Nagrada za najboljeg strijelca turnira pripala je Marku Mikuliću iz HŠK Zrinjski, nagradu za najboljeg vratara osvojio je Marin Njavro HNK Čapljina, a najbolji igrač turnira je Filip Filipović iz HŠK Posušje.

Nogometna škola HŠK Zrinjski se zahvaljuje svim učesnicima i onima koji su pomogli u organizaciji turnira, te se nadaju uspješnoj suradnji i sljedeće godine.

Kopirati
Drag cursor here to close