Određene skupine

Poznati parovi malonogometne lige mjesnih zajednica općine Čapljina

Sport / Flash | 13. 07. 2017. u 16:11 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U zgradi Općine Čapljina održano je izvlačenje parova za Ligu mjesnih zajednica općine Čapljina. Događaj je održan u organizaciji Sportskog saveza opčine Čapljina, koji je i organizator turnira, a uz nazočnost predstavnika mjesnih zajednica.

Ove godine nastupit će 21 ekipa u seniorskom sastavu, koje su podijeljene u sedam skupina.

”U drugi krug idu po dvije najbolje iz skupine + dvije najbolje trećeplasirane ekipe. U razmatranje se uzimaju broj bodova, međusobni omjer, gol-razlika, više postignutih pogodaka i na kraju ždrijeb. Od osmine finala igra se kup sustavom, a ždrijeb osmine finala je poludirigirani – pobjednici skupina su nositelji, dok su dalje svi ravnopravni”, rekao je za Bljesak.info tajnik Sportskog saveza općine Čapljina Dalibor Ilić.

Kada su u pitanju juniori, ove godine u Ligi mjesnih zajednica općine Čapljina natjecat će se 12 ekipa, a radi se o godištu 2002. i mlađima, dodao je Ilić.

Turnir počinje u ponedjeljak, 17. srpnja, a križaju se prva i treća ekipa iz skupine. Prve večeri snage će odmjeriti Šuškovo naselje-Gabela u 21.00 sat, te Čeljevo-Trebižat u 22.00 sata.

U utorak, 18. srpnja, igraju Zvirovići/Prćavci-Počitelj brdo u 21.00 sat, te Čapljina II-Struge/Gorica u 22.00 sata. U srijedu, 19. srpnja, susrest će se Dračevo i Domanovići u 21.00 sati, te Domanovići u Šurmanci u 22.00 sata.

Kada su u pitanju skupine, one izgledaju ovako:

Skupina A:
1. Čeljevo
2. Gnjilišta
3. Trebižat

Skupina B:
1. Šuškovo naselje
2. Opličići
3. Gabela

Skupina C:
1. Zvirovići/Prćavci
2. Doljani
3. Počitelj brdo

Skupina D:
1. Čapljina II
2. Višići
3. Struge/Gorica

Skupina E:
1. Dračevo
2. Bivolje Brdo
3. Domanovići

Skupina F:
1. Bobanovo naselje
2. Čapljina 1
3. Šurmanci

Skupina G:
1. Tasovčići
2. Gabela Polje
3. Grabovine

Kod juniora se natjecanje odvija u četiri skupine po tri ekipe, a natjecanje će početi susretima prve i treće ekipe iz skupine. Prva utakmica na rasporedu kod juniora je u ponedjeljak, 17. srpnja, a snage će odmjeriti Čeljevo i Doljani, s početkom u 20.00 sati.

U utorak (18. srpnja) igraju Višići i Domanovići, u srijedu (19. srpnja) Čapljina 2 i Klepci, a u četvrtak (20. srpnja) Tasovčići i Gabela Polje.

Skupina A:
1. Čeljevo
2. Gorica/Struge
3. Doljani

Skupina B:
1. Višići
2. Trebižat
3. Domanovići

Skupina C:
1. Čapljina 2
2. Svitava
3. Klepci

Skupina D:
1. Tasovčići
2. Grabovine
3. Gabela Polje

Kopirati
Drag cursor here to close