Hercegovački derbi

Policija opet "ukrala" praznik nogometa na Pecari

Sport / Nogomet | 15. 03. 2017. u 14:55 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je ponovno zatvorila sve ugostiteljske objekte u krugu stadiona Pecara uoči hercegovačkog derbija između Širokog Brijega i Zrinjskog koji se igra u 17.00 sati.

Baš kao i u kolovozu 2016. godine, na snazi je zabrana točenja alkohola tri sata prije i poslije utakmice, a dva sata prije utakmice u krugu stadiona se nalazi velik broj policijskih službenika iz tri županijska MUP-a.

''Riječ je o utakmici visokog rizika te je angažiran veći broj policijskih službenika'', potvrdio je za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a ŽZH Dražan Bošnjak.

Podsjećamo, 300 navijača Zrinjskog najavilo je organizirani dolazak, a još više njih doći će u privatnom aranžmanu te je MUP ŽZH ovu utakmicu okaratkerizirao visokorizičnom.

Kako neslužbeno doznaje Bljesak.info, na osiguranje utakmice angažirano je između 80 i 90 pripadnika temeljne, interventne i specijalne policije iz MUP-a ŽZH, MUP-a HNŽ te MUP-a HBŽ te djelatnici redarske službe. Također, iz sigurnosnih razloga zatvorena je i tribina Jug na kojoj će biti smješteni samo akreditirani novinari.

Kopirati
Drag cursor here to close