Policija opet "ukrala" praznik nogometa na Pecari
Hercegovački derbi
OBJAVA: Srijeda, 15. ožujka 2017. 15:55
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Prohibicija P 2017Prohibicija P 2017Prohibicija P 2017Prohibicija P 2017
0
Prohibicija P 2017
Prohibicija P 2017
Prohibicija P 2017
Prohibicija P 2017

Kako neslužbeno doznaje Bljesak.info, na osiguranje utakmice angažirano je između 80 i 90 policijskih pripadnika

Policija je ponovno zatvorila sve ugostiteljske objekte u krugu stadiona Pecara uoči hercegovačkog derbija između Širokog Brijega i Zrinjskog koji se igra u 17.00 sati.

Baš kao i u kolovozu 2016. godine, na snazi je zabrana točenja alkohola tri sata prije i poslije utakmice, a dva sata prije utakmice u krugu stadiona se nalazi velik broj policijskih službenika iz tri županijska MUP-a.

''Riječ je o utakmici visokog rizika te je angažiran veći broj policijskih službenika'', potvrdio je za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a ŽZH Dražan Bošnjak.

Podsjećamo, 300 navijača Zrinjskog najavilo je organizirani dolazak, a još više njih doći će u privatnom aranžmanu te je MUP ŽZH ovu utakmicu okaratkerizirao visokorizičnom.

Kako neslužbeno doznaje Bljesak.info, na osiguranje utakmice angažirano je između 80 i 90 pripadnika temeljne, interventne i specijalne policije iz MUP-a ŽZH, MUP-a HNŽ te MUP-a HBŽ te djelatnici redarske službe. Također, iz sigurnosnih razloga zatvorena je i tribina Jug na kojoj će biti smješteni samo akreditirani novinari.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.