Face to Face

Pogledajte prvo sučeljavanje McGregora i Maywathera

Sport / Flash | 12. 07. 2017. u 06:29 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konačno je došao i taj dan. Borba stoljeća kako su je prozvali američki mediji ona između neporaženog bokserskog prvaka Floyda Mayweathera i prvaka UFC-a u lakoj kategoriji Conora McGregora počela je i službenu turneju, piše Avaz. 

Sinoć su se dva borca konačno suočila "oči u oči" u Los Angelesu, a konferencija za medije je obilovala uvredama i teškim riječima.

U Stapels Centru u Los Angelesu pred 11.000 fanova, koji su mogli mogli uživati u "trash talku" oba borca prve je "nasmijao" irski borac McGregor koji se "rugao" Mayweatherovoj odjeći koju je obukao na konferenciji.

"Došao si u kamiondžijskom odijelu. Ni pravo odijelo ne možeš više priuštiti",  aludirao je McGregor na medijske natpise kako Mayweather mora platiti veliku sumu novca poreznim obveznicima.

"0 mora nestati", rekao je McGregor, misleći na savršen skor pobjeda Mayweathera koji iznosi 49-0 i nastavio:

"Nokautirat ću te unutar četiri runde, zapamti moje riječi. 26. kolovoza, bit ćeš potpuno bez svijesti, jer si premali za mene. Igrat ću se s tobom u ringu", rekao je prvak UFC-a u lakoj kategoriji.

Nakon toga i Mayweather je uzeo mikrofon i počeo svoje izlaganje riječima:

Nokautirat ću ovu kuju, na što je McGregor uzvratio: Pa nisi nikog nokautirao 20 godina.

Mayweather je kazao kako nije isti borac kakav je bio prije deset ili pet godina, ali da je i dalje spreman i sposoban pobijediti McGregora.

"Imam dovoljno snage i iskustva da te pobijedim", zaključio je Mayweather.


Kopirati
Drag cursor here to close