Ulična košarka

Počele prijave za do sada najjači streetball turnir u Širokom Brijegu

Sport / Košarka | 16. 06. 2017. u 20:30 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počele su prijave za 5. Streetball Široki Brijeg - turnir u uličnoj košarci. Turnir će se igrati tri dana - 30. lipnja te 1. i 2. srpnja na igralištu Dječjeg vrtića ''Trnoružica'' u širokobriješkom naselju Zorićevina.

Kategorije za mlađe uzraste su do 12, do 14 i do 17 godina (2000. godište). Kotizacije za ove kategorije nema, a nagrade su pehari, oprema i sl. Jedan igrač moze igrati samo za jednu ekipu. Turnir za ove uzraste je 30. lipnja, a organizatori će satnicu naknadnu objaviti.

Što se tiče seniorskog dijela turnira, on se igra dva dana. 1. srpanj predviđen je za skupine dok je 2. srpnja planirana završnica.

Širokobriješki turnir je postao jedan od pet ''Satellite turnira'' u Bosni i Hercegovini, a to znači da pobjednik uz novčanu nagradu osvaja i pozivnicu za challenger u rumunjsku Sibiju.

Pobjednik turnira Streetball Široki Brijeg odnijet će novčanu nagradu u iznosu od 1.000 eura (uračunat put u rumunjsku Sibiu) i pozivnica za challenger u Sibiju. Drugoplasirana ekipa osvojit će 300 eura. 

Uplate po ekipi iznose 40 eura, a ekipu čine 3 igrača i 1 zamjena. Prijaviti se možete do 29. lipnja na 3x3planet.com ili u inbox Facebook stranice Streetball turnir Široki Brijeg.

''Ove godine nas očekuje najjači streetball turnir u Širokom Brijegu'', poručuju organizatori.

Bljesak.info je medijski pokrovitelj Streetball turnira Široki Brijeg.

Kopirati
Drag cursor here to close