Čelik - Zrinjski 1:1

Plemići startali nervoznim remijem u Zenici

Sport / Nogomet | 25. 02. 2017. u 17:47 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Branitelj naslova i aktualni lider premijerligaške karavane, Zrinjski, drugi dio prvenstva otvorio je remijem (1:1) na Bilinom polju.

Na poluvrijeme su Plemići otišli s minimalnom prednošću zahvaljujući kasnom pogotku Tomislava Tomića, konačnih 1:1 s bijele točke u 63. minuti postavio je Haris Dilaver.

Vrlo loše prvo poluvrijeme vidjeli smo na Bilinom polju - prepuno grešaka, grubih startova i očite nervoze na obje strane. 

Zbog velike količine ubačenih navijačkih papirića od strane domaćih fanova, koji su poprilično ispunili stadion i napravili vatrenu atmosferu, početak je kasnio šest minuta, a sve vrijedno spomena viđeno je u završnici.

Danijal Brković imao je prvu ozbiljnu priliku na susretu, u 38. minuti obranio mu je Kenan Pirić, no njegov kolega na drugoj strani, Branislav Ružić, uskoro nije mogao ništa.

Obrana Zeničana u šestoj minuti sudačke nadoknade slabo je reagirala na rubu šesnaest metara, a to je udarcem iz prve u vodstvo Mostaraca pretvorio Tomislav Tomić.


Čelik-Zrinjski 0:1 Tomić by goloviliga

Da će drugo poluvrijeme biti življe, nagovjestila je već na otvaranju greda Fenana Salčinovića, no Zeničani su se uskoro zaista radovali - Mešanović je skrivio penal na Šišiću, a Haris Dilaver u 63 izjednačio.


Čelik-Zrinjski 1:1 Dilaver (penal) by goloviliga

Ni jedni ni drugi utakmicu nisu završili s jedanaest igrača - od 78. minute gosti su morali bez Mešanovića, deset minuta kasnije, također nakon dva žuta kartona, isključen je i Salčinović.

Sutra se igraju posljednja dva susreta 19. kola - Sarajevo će kod kuće protiv Viteza biti u prilici prići Zrinjski na minus dva, treći Željezničar gostuje Krupi.

Premijer liga, 19. kolo
Metalleghe - Široki Brijeg 1:0
Mladost - Sloboda 3:1
Radnik - Olimpik 2:0
Čelik - Zrinjski 1:1

Nedjelja
Sarajevo - Vitez 13 sati
Krupa - Željezničar 14.30 sati

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close