Liga prvaka

Pjanićev Juventus protov Lyona traži potvrdu osmine finala

Sport / Nogomet | 02. 11. 2016. u 07:46 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liga prvaka večeras se nastavlja utakmicama 4. kola u skupinama E, F, G i H, a najzanimljivije trebalo bi biti u Torinu gdje Juventus Miralema Pjanića čeka Lyon.

Stara dama drži čelo tabele skupine H sa sedam bodova, koliko i drugoplasirana Sevilla koja čeka zagrebački Dinamo iz Zagreba - ukoliko Juventus i Sevila ostvare pobjede, već večeras sigurat će plasman u nastavak natjecanja.

U skupini E Monaco će biti domaćin moskovskom CSKA Moskvi, dok će Tottenham u Londonu odmjeriti snage s Bayer Leverkusenom. U ovoj skupini sve ekipe su u igri za plasman u osminu finala.

U skupini F Borussija Dortmund dočekuje Sporting, a aktuelni europski prvak Real Madrid gostuje Legiji iz Varšave. Dortmund i Madriđani su apsolutni favoriti za osvajanje prva dva mjesta, obje ekipe imaju po sedam bodova. Sporting ima tri, dok je Legija, koja je na startu svoje kvalifikacijske kampanje za skupine izbacila Zrinjski, bez bodova.

U skupini G aktualni prvak Engleske Leicester City vodeći je s devet bodova i mogao bi večeras pobjedom osigurati plasman u idući krug. Tim Claudija Ranijerija gostuje večeras ekipi Kopenhagena. U drugoj utakmici grupe, Porto dočekuje Club Brugge.

Skupina E
Monaco - CSKA Moskva
Tottenham - Bayer Leverkusen

1. Monaco 5
2. Tottenham 4
3. Bayer Leverkusen 3
4. CSKA Moskva 2

Skupina F
Borussija Dortmund - Sporting
Legija - Real Madrid

1. Borussija Dortmund 7
2. Real Madrid 7
3. Sporting 3
4. Legija 0

Skupina G
Kopenhagen - Leicester City
Porto - Club Brugge

1. Leicester City 9
2. Kopenhagen 4
3. Porto 4
4. Club Brugge 0

Skupina H
Juventus - Lyon
Sevilla - Dinamo Zagreb

1. Juventus 7
2. Sevilla 7
3. Lyon 3
4. Dinamo Zagreb 0

Kopirati
Drag cursor here to close