Željezničar

Petrović: Utakmica protiv Zrinjskog neće riješiti prvaka

Sport / Nogomet | 30. 04. 2017. u 19:37 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči današnje utakmice na Tušnju trener Željezničara Slavko Petrović najavljivao je igru na pobjedu, a na kraju se morao zadovoljiti bodom, osvojenim u finišu susreta.

“Moja ekipa je ušla u utakmicu jako loše, bez velike želje i motivacije za borbom, mada je svima predočeno da je ovo jedna od ključnih utakmica prema tituli. Prvih 15 minuta je za zaborav, jer smo izgubili strahovito puno duela”, rekao je Petrović.

“Zašto je nama potrebno da primimo gol da bi počeli igrati, pitanje je. Dominirali smo poslije na terenu, imali smo više loptu u posjedu i došlo je do izjednačenja. I kad smo pomislili da je pauza, dolazi do jednog velikog poklona naše zadnje linije u psihološki jako lošem momentu”,  dodao je.

U nastavku je sve karte bacio u napad i isplatilo se.

“Na vrijeme sam izvadio Musu, ostali smo pozadi s trojicom u liniji i dva špica da izjednačimo i eventualno dođemo do pobjede. Posrećilo nam se. Možda je ovo realan rezultat, jer je Sloboda s velikim požrtvovanjem i angažmanom ušla u utakmicu. Ovo je mojim igračima primjer kako se treba jedna ekipa boriti za titulu”, rekao je trener Plavih.

Petrović kaže da sada njegova ekipa ulazi u jedan normalan ciklus, sa sedam dana odmora, obzirom da se Željo “riješio” Kupa.

“Dobili smo dobar šamar od Širokog i kako god da smo igrali, sada je to rasterećenje za igrače. Slijedi serija utakmica u kojima moramo biti na visini.”

“Više puta sam naglašavao da će biti jako puno nepredviđenih rezultata. Tko je mogao zamisliti da će Zrinjski odigrati neriješeno s Krupom. Ako mi pobijedimo Zrinjskog, imat ćemo ogromnu šansu za titulu, mada ne mislim da će ta utakmica biti presudna”, zaključio je Petrović.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close