Željezničar

Petrović: Radnik ne može tri puta odigrati loše

Sport / Nogomet | 17. 03. 2017. u 15:40 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Željezničara sutra na Grbavici dočekuju ekipu Radnika u posljednjem, 22. kolu prvog dijela natjecanja u Premijer ligi BiH.

To će biti treći susret ova dva kluba u deset dana, u kojim su Plavi u Kupu prvo remizirali u Bijeljini, a zatim na domaćem terenu eliminirali Radnik iz daljeg natjecanja.

Trener Željezničara Slavko Petrović na konferenciji za novinare u osvrtu na prethopdna dva susreta kazao je da je njegov tim odigrao dvije jako dobre utakmice.

“Ali, te utakmice neće imati nikakve veze s ovom sada. Radnik ne može odigrati tri puta loše. Oni će željeti da pokažu da su imali loš dan. Nemam straha od protivnika, jedini strah mogu imati od svoje ekipe. Ako uđemo u utakmicu kao u srijedu onda nema straha, ne samo protiv Radnika, nego i protiv drugih”, rekao je Petrović.

Srpski stručnjak je pohvalio igrače koji su "u ekipu ušli iz drugog plana i pokazali kvalitetu".

“Tko će od njih igrati u prvih 11 sutra, vidjet ćemo. Večeras ću donijeti odluku, treba sačekati i današnji trening, ali smatram da tu neće biti puno promjena”, zaključio je Petrović.

- Idemo na pobjedu. Jako dobro poznajemo Radnik. Ne možemo iznenaditi jedni druge. Sve je do nas kako ćemo se pokazati na terenu. Nadam se da ćemo uz pomoć navijača doći do trijumfa - kazao je Bogičević.

Susret Željezničar - Radnik igra se sutra od 15 sati.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close