Radnik - Željezničar

Petrović: Odmor nam je dobro došao, Radnik je momčad za respekt

Sport / Nogomet | 21. 04. 2017. u 10:27 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Željezničara gostovat će u nedjelju u Bijeljini kod Radnika u petom kolu Lige za prvaka.

''Plavi'' su prošlom kolu na Grbavici odigrali susret bez pogodaka protiv gradskog rivala Sarajeva, dok je Radnik poražen od lidera Zrinjskog s 2:0.

S obzirom na stanje na ljestvici, drugoplasiranoj momčadi s Grbavice će ovo biti izuzetno važna utakmica u borbi za prvaka, jer za ''Plemićima'' zaostaju samo jedan bod.

S druge strane Radnik, koji se pokazao kao čvrsta momčad, nalazi se na četvrtom mjestu uz minimalnu bodovnu prednost u odnosu na tuzlansku Slobodu i Krupu.

Trener Željezničara Slavko Petrović istaknuo je da zbog nevremena i odgode uzvratne utakmice polufinala Kupa BiH protiv Širokog Brijega, momčad se malo odmorila.

''Tijekom dva tjedna smo imali pet utakmica i odmor je dobrodošao. Snijeg nas je iznenadio i utakmica je otkazana za tjedan dana. Sada su uvjeti također jako loši, jučer smo malo trenirali, ali sam sretan da odlazimo dva dana prije utakmice u Bijeljinu gdje ćemo tamo trenirati'', rekao je trener Željezničara.

Dodaje da će predstojeća utakmica biti čvrsta i da je Radnik momčad koju treba poštovati.

''Mi smo u prednosti. Nadam se da će moji igrači učiniti sve za tri boda koja bi bila bitna da ostanemo i dalje u svim planovima'', optimističan je Petrović.

Nogometaš Željezničara Stevo Nikolić istaknuo je da je odmor došao u pravo vrijeme.

''Radnik je uvijek nezgodna momčad. Bit će zanimljivo i nadamo se osvajanju tri boda, kvalitetniji smo, ali to moramo dokazati na terenu. Svjesni smo koliko nam je bitna pobjeda u borbi za titulu'', kratko je kazao Nikolić.

Utakmica između Radnika i Željezničara igra se od 17.00 sati na Gradskom stadionu Bijeljina.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close