FK Željezničar

Petrović nakon Zrinjskog: Izgledalo mi je sve kao šahovska partija

Sport / Nogomet | 07. 05. 2017. u 12:40 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Željezničara Slavko Petrović čestitao je svojim igračima na igri, zalaganju i pobjedi nad Zrinjskim od 2:1 u derbiju sedmog kola Lige za prvaka, ali naglašava da prvenstvo još nije gotovo.

''Ovo je bila strahovito teška utakmica za sve, ali pokazali smo ono što smo najavili protiv kvalitetnog protivnika. Izgledalo mi je sve kao šahovska partija, mislim da smo svi pokazali vrhunsku taktiku. Odškrinuli smo vrata šampionata, ali do titule je dalek put, preko Krupe i Sarajeva do Radnika. Nadam se da se naš put neće zaustaviti'', izjavio je Petrović nakon susreta.

Strateg Željezničara je rekao da mu je žao zbog pogotka koji je Zrinjski postigao nakon greške vratara Željezničara Vedrana Kjosevskog, ali stao je u obranu svog igrača.

''I Kjosevski ima pravo na grešku nakon svih ovih utakmica u kojima je odlično branio i davao sve od sebe. Divim se svim mojim igračim koji su napravili ogroman iskorak i nakon lošeg starta sezone došli u situaciju da su tri kola prije kraja lideri prvenstva'', rekao je strateg.

Petrović je naglasio da je Željezničar u susretu protiv Zrinjskog vratio defanzivu na zadovoljavajuću razinu zbog čega je optimističan za sljedeće tri utakmice.

Pobjedom protiv Zrinjskog, izravnog konkurenta za titulu prvaka, Željezničar je napravio ogroman korak ka osvajanju titule prvaka BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close