FK Željezničar

Petrović nakon debakla: Svi se smatramo krivim

Sport / Nogomet | 27. 04. 2017. u 12:29 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neprepoznatljivi Željezničar u srijedu je na svom stadionu uvelike nadigran od strane Širokog Brijega u uzvratnom polufinalnom susretu Kupa BiH (0:3). 

Gosti s Pecare su već nakon devet minuta imali prednost od 0:2 te su na kraju zasluženo prošli u finale najmasovnijeg nogometnog natjecanja u državi. 

Trener domaćih Slavko Petrović imao je štošta za reći nakon utakmice.

"Sigurno nije lako kada gubite nakon četiri i pol minute nakon kardinalne greške, a momci su se pokušali vratiti, imali smo i jedanaesterac, te fenomenalnu priliku. Moglo je biti na poluvremenu 2:2, ali nije. U drugom poluvremenu još prilika, te jedanaesterac, a Široki Brijeg nam je pokazao što znači dobra realizacija", kazao je Petrović. 

Podsjećamo, sudac Zoran Grbić u 44. i 74. minuti poklonio je dva jedanaesterca Željezničaru što je izazvalo salve smijeha i zgrožavanja nogometne javnosti u BiH. Pravda je ipak zadovoljena jer je sjajni vratar Luka Bilobrk obranio oba jedanaesterca.

"Mi smo u jako dosta situacija prošli po bokovima, a za mene su problem kardinalne greške. Ja ne bih ništa mijenjao sada i počeo bih utakmicu sa istim sastavom. Svi se mi smatramo krivim", dodao je Petrović.

Straget ''Plavih'' s Grbavice kazao je da su dan prije utakmice vježbali 20-ak jedanaesteraca te da su svi pogađali, no kada je trebalo nije im išlo od ruke.

Prvoplasirana momčad Premijer lige BiH okreće se tako borbi za titulu prvaka države, dok će im san o dvostrukoj kruni ove sezone ostati nedosanjan.

Kopirati
Drag cursor here to close