Peti Međunarodni karate turnir DBG Open 2017 u Čitluku
Dani berbe grožđa
OBJAVA: Srijeda, 13. rujna 2017. 17:25
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
DBG Open Čitluk najava
0

Organizatori turnira također su pripremili i novčane nagrade za natjecatelje u seniorskoj konkurenciji

Peti Međunarodni karate turnir DBG Open 2017 održat će se u Gradskoj športskoj dvorani (Čitluk) 16. rujna u sklopu programa obilježavanja turističko-kulturno- gospodarstvene manifestacije Dani berbe grožđa.

Organizatori turnira su Karate klub Hercegovina, Karate klub Međugorje i Karate klub Brotnjo, a kako smo doznali od organizatora sudjelovanje na turniru najavilo je više od 600 natjecatelja iz pet država.

Organizatori turnira također su pripremili i novčane nagrade za natjecatelje u seniorskoj konkurenciji, te priznanja za najuspješniji klub i selekciju, najavljuju organizatori.

Početak natjecanja na Međunarodnom karate turniru „DBG Open 2017.“ najavljen je za 10 sati, dok će svečano otvaranje turnira biti upriličeno u 17 sati, nakon čega će uslijediti nastupi seniorki i seniora.

Po broju natjecatelja DBG Open je jedan od najvećih karate turnira u BiH. Turnir u Čitluku uz velik broj natjecatelja redovito su posjećivali čelni ljudi Krate saveza BiH i Karate saveza Hrvatske, ali i visoki predstavnici Svjetske karate federacije.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.