Dani berbe grožđa

Peti Međunarodni karate turnir DBG Open 2017 u Čitluku

Sport / Nogomet | 13. 09. 2017. u 15:25 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Peti Međunarodni karate turnir DBG Open 2017 održat će se u Gradskoj športskoj dvorani (Čitluk) 16. rujna u sklopu programa obilježavanja turističko-kulturno- gospodarstvene manifestacije Dani berbe grožđa.

Organizatori turnira su Karate klub Hercegovina, Karate klub Međugorje i Karate klub Brotnjo, a kako smo doznali od organizatora sudjelovanje na turniru najavilo je više od 600 natjecatelja iz pet država.

Organizatori turnira također su pripremili i novčane nagrade za natjecatelje u seniorskoj konkurenciji, te priznanja za najuspješniji klub i selekciju, najavljuju organizatori.

Početak natjecanja na Međunarodnom karate turniru „DBG Open 2017.“ najavljen je za 10 sati, dok će svečano otvaranje turnira biti upriličeno u 17 sati, nakon čega će uslijediti nastupi seniorki i seniora.

Po broju natjecatelja DBG Open je jedan od najvećih karate turnira u BiH. Turnir u Čitluku uz velik broj natjecatelja redovito su posjećivali čelni ljudi Krate saveza BiH i Karate saveza Hrvatske, ali i visoki predstavnici Svjetske karate federacije.

Kopirati
Drag cursor here to close