Serie A

Perišić dvostruki strijelac, Udinese zakočio Juventus

Sport / Nogomet | 05. 03. 2017. u 17:29 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić bio je dvostruki strijelac za Inter koji je u gostima pobijedio Cagliari 5:1 u 27. kolu Serie A.

Perišić je zabio u 34. i 47. minuti te sada na svojem kontu ima devet golova i tri asistencije. Za Inter su još golove postigli Ever Banega (39), Mauro Icardi (67-pen) i Roberto Gagliardini (89). Marcelo Brozović zbog ozljede nije bio u sastavu Intera, piše HRT. 


Fiorentina je kod Atalante odigrala 0:0, a 
Nikola Kalinić i Milan Badelj pružili su solidne partije za Viole. Kalinić je najbolju priliku imao u 11. minuti, ali je njegov pokušaj glavom bio trunku neprecizan. Badelj je dva puta odlično uposlio suigrače, ali u 30. minuti Gonzalo Rodríguez loše puca glavom, a u 51. neprecizan je bio Matías Vecino.

Udinese je iznenadio vodeći Juventus, odigravši 1:1. Domaćini su poveli golom Zapate u 37. minuti, a izjednačenje Juventusu donio je Bonucci u 60.       
                                                     
Stipe Perica je za Udinese igrao do 85. minute, a Andrija Balić ostao je na klupi za pričuve. Kod Juventusa Mario Mandžukić je najbolji potez imao u 30. minuti kada je namjestio priliku Khediri, koji je slabo pucao, dok je Marko Pjaca ušao u igru 72. minuti.

Palermo, za kojeg nisu nastupili bh. reprezentativci Toni Šunjić i Mato Jajalo, vodio je protiv Torina 1:0 do 74. minute, a onda je Andrea Belotti u razmaku od sedam minuta postigao tri gola (74, 76, 81) za pobjedu Torina 3:1. Belotti je sada vodeći strijelac talijanskog prvenstva s 22 gola.

Večeras Bologna dočekuje Lazio.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close