Zmajevi uvjerljivi

Perić: Iskreno, malo smo se i pribojavali Gibraltara

Sport / Nogomet | 25. 03. 2017. u 19:34 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija BiH večeras je u 5. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018.  u Zenici razbila Gibraltar 5:0.

Dragan Perić, prvi pomoćnik izbornika Mehmeda Baždarevića, koji je zbog suspenzije duel odgledao s tribina, zadovoljan je rezultatom i smatra da su igrači na zadovoljavajući način odradili utakmicu.

“Obavili smo sve kako je izbornik zamislio i mislim da smo napravili dobar rezultat. Najvažnija su tri boda. U najavi utakmice smo rekli da ulazimo sa maksimalnim respektom i ozbiljnošću. Iskreno da vam kažem, malo smo se i pribojavali, ali na kraju je ipak rezultat dobar. Izbornik je zadovoljan  ostvarenim rezultatom”, rekao je Perić.

Dodao je da je na teren izašao najbolji mogući sastav s kojim se raspolaže, i da su tri boda važna, bez obzira da li ona bila protiv Gibraltara ili Belgije.

Izbornik Gibraltara Jeff Wood rekao je da je očekivao tešku utakmicu i da BiH ima sjajne igrače.

“Kao što smo jučer rekli, imate jako dobru ekipu. U prvom poluvremenu smo uspijevali ograničiti bh. tim, ali na kraju nismo uspjeli, pogotovo u drugom poluvremenu. Čestitam BiH na pobjedi”, rekao je Wood.

Kopirati
Drag cursor here to close