ukleti stadioni

Ovih osam klubova Real nikad nije pobijedio na gostovanjima

Sport / Nogomet | 25. 09. 2017. u 21:45 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Borussia Dortmund jedan je od nekolicine klubova koje Real Madrid nikad nije pobijedio na njihovome terenu. Utakmicom Lige prvaka u utorak na Signal Iduna Parku kraljevski klub želi promijeniti odnose snaga.

Hoće li mu poći za rukom pobijediti Borussiju u paklenoj atmosferi jednog od najposjećenijih nogometnih stadiona uopće, veliko je pitanje, s obzirom da njemačka ekipa igra u vrhunskoj formi, postižući veliki broj golova, dok Real ne uspijeva pogoditi ni ono što regionalni ligaši zabijaju.

Ove klubove Real nikad nije pobijedio u gostima:

Juventus: Zabilježili su pet poraza i jedan remi u Torinu. To je Realov najlošiji skor na strani u povijesti Champions League natjecanja.

Borussia Dortmund: Na Signal Iduna Parku, kako se stadion Borussije u novije vrijeme zove zbog sponzorskog ugovora, Real je u šest susreta zabilježio tri poraza i tri neriješena susreta.

Olympiacos: Iako nisu sama krema Lige prvaka, Grci nisu dozvolili da ih Real do sada pobijedi na njihovome stadionu. Statistika bilježi tri remija i jednu pobjedu Olympiacosa.

AC Milan: Na San Siru protiv Milana kraljevski klub također nije zabilježio nijednu pobjedu. Imaju dva remija i jedan poraz protiv Rossonerija.

Atletico Madrid: Gradskog rivala Real također nije nikad pobijedio u Ligi prvaka kao gost. Prvi put kad su gostovali na Calderónu, izvukli su 0:0, a drugi put pretrpjeli poraz od 2:1.

Lazio: Dva gostovanja na Stadio Olimpico donijela su dva remija Los Blancosima.

Spartak Moskva: Dva gostovanja kod Spartaka u Moskvi značila su dva poraza u Champions League.

Manchester City: Ni u Manchesteru nije bilo uspješno za Real - dva gostovanja, dva remija je njihov skor sa Cityjem.

Kopirati
Drag cursor here to close