Tko će pucati?

Otkriveno oko čega se svađaju 'mamine maze' u PSG-u

Sport / Nogomet | 19. 09. 2017. u 15:04 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stvari su isplivale na površinu, ili bolje da kažemo, isplivao je prljav veš iz svlačionice nakon utakmice PSG-a i Lyon.

Poslije sukoba na terenu i otimanja oko penala, klub je reagirao, kao i trener Emery, a Južnoamerikanci Edinson Cavani i Neymar su upozoreni da slijedi kazna.

Međutim, mediji pišu da je u svlačionici nakon meča došlo do duela i da je Neymar i dobro prošao, Cavani je želio fizički se obračuna s njim. A iza svega, krije se novac, odnosno bonus od milijun eura.

Kako piše "AS" pozivajući se na izvore iz francuskih medija, Cavani od potpisivanja prošlog ugovora, odnosno odlaska Ibrahimovića ima klauzulu po kojoj mu titula najboljeg strijelca lige donosi milijun eura više. Sada prema tvrdnjama "L'Equipea", isto u ugovoru ima i Neymar, pa je svađa nastala oko toga.

Cavani izvodi penale, dao je tri prije promašaja protiv Lyona, ali Neymar, iako nije bio prvi izvođač u Barceloni je često dobivao dozvolu od Messija (Messi) da preuzme odgovornost. Prošle godine Cavani je dao 35 golova u 36 utakmica u prvenstvu i uzeo bonus od milijun, ove sezone je postigao sedam golova u šest mečeva, Neymar četiri u pet utakmica.

PSG je izgleda ovim klauzulama sebi napravio medvjeđu uslugu. Cavani zarađuje godišnje oko 10 milijuna eura neto, Naymar tri puta više.

Inače L'Equipe dodaje da je Kylian Mbappe prilično razočaran ponašanjem dvojice siuigrača i da ne razumije njihovu pohlepu

Kopirati
Drag cursor here to close