Aqua kup

Omladinci Veleža plivali za nedavno poginule u avionskoj nesreći

Sport / Flash | 23. 05. 2017. u 06:58 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda u Sarajevu se održao međunarodni plivački miting pod nazivom 'III Aqua Kup 2017.' Na natjecanju je sudjelovalo 420 plivača iz 28 klubova iz BiH, Srbije i Crne Gore.

Plivački klub 'Velež' je predstavljalo 19 plivača, a to su: Amina Kajtaz, Dino Dužević, Dino Kljako, Asad Buljevic, Adel Grebović, Omar Zukanović, Bakir Bajgorić, Miralem Marić, Danis Alikalfić, Faris Demirović, Meris Jašari, Timam Ramić, Tarik Kreso, Dražen Markić, Sarrah Nuspahic, Elena Zovko, Nina Ćerkić, Mia Čorić i Mia Dužević.

Ovaj klub je ostvario vrhunski rezultat gdje su osvojili 3. mjesto u poretku od 28 ekipa, osvojili su 32 medalje, a Amina Kajtaz je proglašena za najbolju plivačicu na ovom natjecanju.

Medalje su osvojili :
Omar Zukanović - 5 medalja
Dino Kljako - 5 medalja
Amina Kajtaz - 4 medalje
Asad Buljević - 4 medalje
Danis Alikalfić - 3 medalje
Adel Grebović - 2 medalje
Dino Dužević - 2 medalje
Sarrah Nuspahić - 2 medalje
Elena Zovko - 2 medalje
Nina Čerkić - 1 medalju
Mia Ćorić - 1 medalju
Miralem Marić - 1 medalju.

Ovo natjecanje je pokazalo da je 'Veležu' mjesto u vrhu bh. plivanja. Natjecatelji su bili pod velikim pritiskom, ali su opravdali očekivanja jer su ovo natjecanje posvetili tragično izgubljenim anđelima: Muhamedu, Lani, Luki, Armanu i Ivanu.

Plivački klub 'Velež' se zahvaljuje svim sudionicima i poziva i ostale roditelje da svoju djecu upišu u njihovu školu plivanja jer samo djeca iz 'Veleža' predstavljaju Mostar i BiH na Svjetskim i Europskim natjecanjima.

Kopirati
Drag cursor here to close