nein, danke!

Oliver Kahn odbio Bayern: Ne želi biti sportski direktor Bavaraca!

Sport / Flash | 24. 07. 2017. u 12:03 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od onih koji će zauvijek ostati među legendama FC Bayerna, bivši vratar Oliver Kahn (48), hladno je odbio ponudu svog bivšeg kluba da postane sportski direktor!

Kako piše Bild, Kahn je Byernovom šefu Uliju Hoeneßu kazao da ne može preuzeti tu dužnost.

"Oliver Kahn nam je jasno kazao kako on ne želi postati sportski direktor kluba. Zbog toga on za nas u tom smislu više nije tema", kazao je Hoeneß.

Hoeneß je nedavno najavio kako će pitanje pozicije sportskog direktora riješiti u narednih mjesec i pol dana, a Kahn je glasio kao prvi favorit.

Bivši kapetan Bayerna s uspjehom radi kao stručni komentator televizije ZDF.

Na njegovome kontu ostale su zabilježene 632 utakmice za Bavarce, osvojio je Ligu prvaka i naslov klupskog prvaka svijeta (2001.), osam naslova prvaka Njemačke, uz šest titula u kupu, a s Bayernom je 1996. osvojio i Kup UEFA.

Bild piše kako je sada Mark van Bommel (40) postao prvi kandidat za poziciju sportskog direktora Bayerna.

Van Bommel trenutačno trenira U19 ekipu PSV Eindhovena.

Nedavno je van Bommel za Bild kazao kako nije bio u razgovoru s Bayernom u vezi s angažmanom potencijalnog trenera druge momčadi Bavaraca, jer ga to ne zanima u ovome trenutku, ali kako se sada radi o poziciji sportskog direktora, bit će interesantno kako će Nizozemac reagirati.

Njemačko prvenstvo počinje za nepuna četiri tjedna (18. kolovoza), a u Bayernu je mjesto sportskog direktora upražnjeno još od odlaska Matthiasa Sammera (49), koji je prije godinu dana razriješen na vlastiti zahtjev, nakon četiri godine rada na tom važnom mjestu u upravi kluba.

Trener Bayerna Carlo Ancelotti, koji se s ekipom nalazi u Kini, uoči testne utakmice s FC Chelsea, ostao je prilično suzdržan na pitanje novinara o izboru sportskog direktora kluba.

"Ja nisam uključen o odlučivanje o tome. Sretan sam i sa sportskim direktorom i bez njega", kazao je Ancelotti.

Kopirati
Drag cursor here to close