Odluka o kazni Širokom Brijegu tek idući tjedan
Suspendiran stadion
OBJAVA: Petak, 19. svibnja 2017. 16:47
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
NK Široki Brijeg FK Sarajevo finale Kupa 2017 naši
1

Široki Brijeg će tako u utorak saznati hoće li morati svoje utakmice igrati na drugom stadionu ili će igrati ipak na Pecari, no pred praznim tribinama

Disciplinsko povjerenstvo Nogometnog saveza BiH na sjednici održanoj u petak u Sarajevu rješavala je disciplinska pitanja iz svoje nadležnosti te nije donijelo odluku o kazni Nogometnom klubu Široki Brijeg. O tome će biti riječit tek idući tjedan.

Natjecateljsko povjerenstvo je ranije tijekom dana jednoglasno suspendiralo stadion Pecara, odnosno zabranio je odigravanje utakmica NK Široki Brijeg na spomenutom stadionu do konačne odluke Disciplinskog povjerenstva.

''U disciplinskom postupku su zatražena dodatna očitovanja službenih osoba utakmice, kao i predstavnika NK Široki Brijeg. Odluke će biti donijete na sljedećoj sjednici Disciplinskog povjerenstva koja je zakazana za utorak, 23. svibnja 2017. godine u 15.00 sati u Sarajevu'', objavio je Nogometni savez BiH.

Široki Brijeg će tako u utorak saznati hoće li morati svoje utakmice igrati na drugom stadionu ili će igrati ipak na Pecari, no pred praznim tribinama.

Podsjećamo, NK Široki Brijeg priopćio je kako ''na verbalne ispade pojedinaca nisu mogli utjecati''.

 

 

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Pero Perić
1. Pero Perić
prije 95 dan.
Može li netko napisati detalje, ZAŠTO? Zašto je zabranjeno odigravanje utakmica? Jeli zato što su izviždali takozvanu himnu, pa šta? Zvižde po cijelom svijetu na himne pa ne bude nikakve zabrane. Stadion i navijači i jesu slika društva, politike i države.. ajmo se zapitati zašto je to tako? Zašto su ljudi zviždali, zašto jedni vole državu a drugi ne? Podsjeća me ovo na odluku kad je NS BIH htio zabraniti točenje pive na stadionima u BiH. Po mom mišljenju Široki se treba žaliti UEFA-i?
+9
-3
0
BA
Chrome