Najviši rang natjecanja

Odbojkašice Mostara izborile Premijer ligu BiH

Sport / Flash | 10. 04. 2017. u 17:36 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odbojkašice Studentskog odbojkaškog kluba ''Mostar'' izborile su plasman u najelitnije odbojkaško natjecanje u državi nakon druge finalne utakmice odigrane u Bihaću.

Iako su Mostarke u dvorani ''Luke'' poražene rezultatom 3:2, njima je ovaj rezultat dovoljan za prvo mjesto na ljestvici i ulazak u Premijer ligu BiH.

Prvi set Mostarke su osvojile rezultatom 25:20, dok su u drugom setu slavile Bišćanke također sa 25:20. Treći set pripada Mostarkama sa tijesnih 25:23, dok je Bihać četvrti riješio u svoju koristi rezultaom 25:22, a u petom setu domaće igračice slavile su sa 15:12.

Podsjetimo, Mostarke su proteklog vikenda na domaćem su terenu nadigrale ekipu Bihaća s maksimalnih 3:0, što im je dalo veliki vjetar u leđa prije odigravanja odlučujuće finalne utakmice.

SOK ''Mostar'' sljedeću će sezonu tako igrati protiv ekipa iz Gacka, Brčkog, Tuzle, Gradačca, Pala, Goražda, Banja Luke, Višegrada i Modriče.

Mostar je tako dobio još jedan klub koji će se od sljedeće natjecateljske sezone natjecati u Premijer ligi BiH, najvišem odbojkaškom rangu natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close