3:1

Odbojkašice Čapljine nadigrale Vitez

Sport / Ostali sportovi | 20. 03. 2017. u 07:45 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U razigravanju za konačni plasman na ljestvici Superlige Federacije BiH odbojkašice Čapljine sa visokih 3:1 svladale su ekipu Viteza.

Dosta tehničkih pogreški, vezanih greški servisa i prijema koštalo je Čapljinke prvog seta koji je otišao u korist ekipe iz Viteza završivši 25:19.

Izgleda da je taj prvi set trgnuo Čapljinke koje su u sljedeća tri seta svoju igru podigle za jednu stepenicu više. Drugi set čapljinke su odigrale su dosta dobro i završile ga rezultatom 25:18.

U trećem setu utakmice vidjelo se kako koncentracija kod obje ekipe pada. Taktičkim izmjenama na servisu i savjetima trenerice Ilijane Dugandžić, čapljinke su uspjele i ovaj set upisati u svoju korist i povesti 2:1 u setovima.

Završni set je pokazao koliko je ekipa Čapljine jača od protivnica te su ih deklasirale rezultatom 25:7.

Ekipa HOK ”Čapljine” svoju pobjedu posvetila je svojoj suigračici Lauri Moro koja je odsutna zbog bolesti.

”Utakmica protiv Viteza bila je izuzetno kvalitetna i dobra. Prvi set smo nažalost izgubile, borile smo se na terenu, ali uz dosta tehničkih greški nije otišao u našu korist. Nakon tog prvog seta dogovorile smo se što ćemo raditi u terenu, razigrale smo se, skupile snage i pobijedile sa visokih 3:1. Današnju pobjedu želimo posvetiti našoj suigračici Lauri Moro koje je odsutna zbog bolesti te ovim putem u ime cijele ekipe Lauri želim brz oporavak te se nadamo da će uskoro zaigrati s nama”, istaknula je Mara Šutalo libero ekipe HOK ”Čapljina”.

Na svoja očekivanja u uzvratnoj utakmici, koja se igra već idućeg tjedna u Vitezu, Šutalo odgovara: ”Idući vikend igramo uzvratnu utakmicu protiv ove ekipe, a jedino čemu se nadamo i težimo jeste pobjeda. Nadam se da nećemo ”padati” u igri kao što smo danas izgubile prvi set, već da ćemo to riješiti bez problema i osigurati deveto mjesto na ljestvici Superlige za žene”.

Kopirati
Drag cursor here to close