HKK Zrinjski Mostar

Odak novi izvršni direktor Zrinjskog, Filipović sportski direktor

Sport / Košarka | 01. 08. 2017. u 12:53 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vedran Odak novi je izvršni direktor Hrvatskog košarkaškog kluba Zrinjski iz Mostara dok je funkciju sportskog direktora preuzeo njegov imenjak Filipović.

"Prije svega želim se zahvaliti Upravi kluba na ukazanom povjerenju i nadam se da ću isto opravdati. Ove godine uz domaću ligu igramo i međunarodno natjecanje Drugu ABA ligu i sigurno da nam je cilj predstaviti kako naš klub tako i naš grad u najboljem svjetlu, za što će nam biti potrebna organizacija na visokoj razini'', izjavio je Odak.

Iz Upravnog odbora su izrazili želju da će novoizabrani izvršni direktor zajedno sa svojim timom nastaviti uspješan rad u cilju ostvarivanja pozitivnih rezultata kluba.

''Nadam se da će grad Mostar i regija prepoznati entuzijazam ljudi u klubu koji žele omogućiti jedno međunarodno natjecanje kroz cijelu sezonu čime se malo klubova može time pohvaliti'', istaknuo je novoizabrani izvršni direktor košarkaških ''Plemića''.

Za sportskog direktora izabran je Vedran Filipović, dok je za PR-a kluba izabran Darko Smiljanić.

Tko je Vedran Odak?

Vedran Odak rođen je 1986. godine u Mostaru gdje je završio osnovnu i srednju školu te Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru s titulom Magistar ekonomske struke, smjer Menadžment, a magistrirao je na temu ''Prganiziranje sportske organizacije s praktičnim primjerom HKK Zrinjski''.

Prošao je sve selekcije HKK Zrinjski te se trenerskim poslom bavi od 2006. godine. Obnašao je funkcije trenera svih selekcija omladinskog pogona i Zrinjskog II.

Od 2016. Imenovan je za voditelja omladinskog pogona koju je obnašao do imenovanja izvršnog direktora.

 

Kopirati
Drag cursor here to close