Sličiceeee!

Od danas u prodaji novi službeni album Premijer lige BiH

Sport / Nogomet | 24. 03. 2017. u 09:31 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vjerna baza pratitelja našeg najjačeg nogometnog natjecanja svoje će iskustvo praćenja lige moći upotpuniti i sa ovom kolekcijom, i to baš u najzanimljivijem dijelu natjecanja, kada se liga dijeli na dva dijela i klubovi će razigravati za osvajanje naslova, plasman u europska natjecanja i ostanak u prvenstvu.

U albumu je prezentirano svih 12 premijerligaških klubova kroz sličice grba, ekipne fotografije, trenera i 18 igrača, a ukupan broj sličica da bi se popunio cijeli album iznosi 295.

Ono što neće biti promijenjeno jeste cijena sličica. Iako je trend u industriji da se cijene sličica postepeno povećavaju, kolekcija sličica Premijer lige BiH ostat će jedna od najjeftinijih na tržištu sa cijenom od 0,75 KM po jednoj kesici, baš kao što je bila i tokom prethodnih godina. Album će se moći nabaviti po cijeni od 2 KM, a u ponudi je i album sa tvrdim koricama.

Svi kolekcionari koji popune album do 25. lipnja bit će nagrađeni, a u finalnom izvlačenju najsretniji će osvojiti i xbox one slim.

Već od danas, sličice se mogu pronaći na kioscima iNovine, Duhanpromet kao i ostalim bolje opremljenim objektima u Federaciji BiH, dok će prodaja u Republici Srpskoj početi od sutra.

Kopirati
Drag cursor here to close