SP u rukometu

Obijen kombi hrvatskih rukometaša u Francuskoj

Sport / Rukomet | 19. 01. 2017. u 10:27 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon trijumfa nad Čileom slavlje u taboru hrvatske rukometne reprezentacije malo je splasnulo kada je utvrđeno da je obijeno službeno prijevozno sredstvo Hrvatskog rukometnog saveza.

“Tijekom sinoćnje utakmice na parkingu je opljačkan službeni kombi hrvatske rukometne reprezentacije. Nažalost, nemamo još nikakvih detalja o pljački jer je istraga u tijeku. Policijski službenici su nas obavijestili da je odnešena znatna količina stvari koje su bile unutra”, potvrdio je glasnogovornik HRS-a Ivica Maraš.

“U ovom trenutku čekamo da nam jave ostale detalje. To je jedan propust organizatora koje moramo istaknuti kao nepoštivanje nekih pravila jer, nažalost, kombi je bio označen i imao je službenu dozvolu da bude parkiran u krugu dvorane. Pomaknut je na parking koji su koristili navijači, koji , navodno, nije bio osiguran tako da ćemo vidjeti što će se tijekom dana događati”, dodao je Maraš.

Hrvatska, koja je s četiri pobjede već osigurala plasman u osminu finala, u petak protiv Njemačke igra za prvo mjesto u skupini.

 

Kopirati
Drag cursor here to close