Genijalni menadžer

Nova sezona Fantasy Premier lige je pred vratima!

Sport / Flash | 13. 08. 2014. u 10:29 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar na rijeci Neretvi i ove će godine biti domaćin engleske Premier lige.

Naime, skupina entuzijasta/fantazista već šestu godinu zaredom odigrava fantasy football natjecanje spomenute lige. Odveć tradicionalno, a da genijalni nogometni menadžer u Vama to propusti!

Zabavna igra, u svijetu uvelike rasprostranjena, a sve popularnija i kod nas, sa bogatim nagradnim fondom (3000+ KM!) jamči zabavu cijele godine. Uplata po igraču iznosi 70 KM plus dodatnih 10 KM za kup (opcionalno), a cjelokupni iznos uplate ide u nagradni fond. Također će biti i nagrade za Fantazista Kola, koje će nagrađivati sponzori lige.

Tek je par dana ostalo do početka! Naime u subotu počinje engleska premier liga, kada je i rok za sastavljanje ekipe prvog kola,  i to u 13:00 sati.  

Za igru je potrebno napraviti Yahoo Email Acoount (http://mail.yahoo.com), prijaviti se i napraviti svoju ekipu pod imenom koje želite na linku. 

Zadnji rok prijave za Fantasy Starmo Ligu je subota do 13:00 sati, jer je kick-off engleske Premier lige ovu subotu u 13:45, utakmicom Manchester Uniteda i Swansea.

Koncept fantasy football igre je prilično jednostavan. Za odabrano taktičko rješenje (npr. sustav 3-4-3 + četri igrača na klupi) stoji na raspolaganju masivan izbor igrača iz svih 20 klubova Premier lige uz raspoloživi budžet 100 miliona. Igra je napravljena na način da ne možete imati u ekipi 5 mega zvijezda jer vas budžet uvelike ograničava (npr. samo Gerrad, Rooney ili Sturridge vrijede 15+ milijuna, što znači da njih imati u ekipi pojede pola budžeta, a još 8 igrača treba kupiti!). Upravo u nevjerojatno velikom broju mogućih kombinacija ekipe te kompetitivnom duhu cijelog koncepta i leži draž fantasy igre. Na osnovu prikazane igre na travnjaku vaša odabrana jedanaestorica (ne)dobivaju zaslužene bodove. Prije svakog novog kola imate mogućnost kompletnog revidiranja ekipe. I tako iz kola u kolo, svih 38 kola, na kraju kojega će samo jedan biti na čelu, biti pobjednik BPL Lige Starmo.

Prijenosi Premier lige + fantasy football + piva + koji tiket = vikend nogometno 'predoziranje'.

Kontakt na službenoj Facebook stranici gdje možete naći sve informacije kako se priključiti ligi. Pozdrav svim fantazistima i sretno!

Kopirati
Drag cursor here to close