NLB banka podržala djelovanje mostarskih odbojkašica i košarkaša
Ugovor
OBJAVA: Ponedjeljak, 20. ožujka 2017. 12:44
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Studentski klubovi i NLB banka ugovorStudentski klubovi i NLB banka ugovor2Studentski klubovi i NLB banka ugovor3Studentski klubovi i NLB banka ugovor4
0
Studentski klubovi i NLB banka ugovor
Studentski klubovi i NLB banka ugovor2
Studentski klubovi i NLB banka ugovor3
Studentski klubovi i NLB banka ugovor4

Mikulić je naveo kako se dodatno obogaćuju sportski kolektivi u sklopu tog centra, pa tako je osnovan kickboxing klub 'Eagles', a uskoro će biti pokrenut i klub taekwondoa.

U prostorijama Studentskog centra Mostar potpisan je ugovor o sponzorstvu između NLB banke i Sportske udruge studenata Studentskog centra. Tim povodom organizirana je konferencija za medije na kojoj su govorili direktorica NLB Banke d.d. Sarajevo Lidija Žigić i predsjednik Sportske udruge studenata SCM Dragan Mikulić.

"U 2016. godini NLB banka je bila sponzor ili donator za više od 35 projekata iz raznih oblasti. Cilj nam je da studenti prepoznaju NLB banku kao svog partnera i da nas odaberu kako bi zadovoljili svoje financijske potrebe. S tim u vezi kreirali smo i paket usluga za mlade i studente u skladu s njihovim mogućnostima i potrebama", navela je između ostalog Žigić.

"Sa NLB bankom surađujemo već nekoliko godina i mogu samo reći da je ta suradnja veoma uspješna. Ove godine smo došli na ideju da bude sponzor Sportske udruge u sklopu koje djeluje odbojkašice i košarkaši. Iduće sezone imat ćemo dvije ekipe u Prvoj ligi i po tome ćemo biti jedinstveni u svijetu", istaknuo je Mikulić.

Mikulić je naveo kako se dodatno obogaćuju sportski kolektivi u sklopu tog centra, pa tako je osnovan kickboxing klub 'Eagles', a uskoro će biti pokrenut i klub taekwondoa.

Pred Studentskim odbojkaškim klubom u nedjelju u 17 sati je novi izazov kada igra drugi susret polufinala doigravanja za plasman u Premier ligu s ekipom ŽOK Smeč iz Lukavca. Studentski košarkaški klub Student vodeća je ekipa Lige Herceg-Bosne.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.