Ugovor

NLB banka podržala djelovanje mostarskih odbojkašica i košarkaša

Sport / Flash | 20. 03. 2017. u 11:44 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Studentskog centra Mostar potpisan je ugovor o sponzorstvu između NLB banke i Sportske udruge studenata Studentskog centra. Tim povodom organizirana je konferencija za medije na kojoj su govorili direktorica NLB Banke d.d. Sarajevo Lidija Žigić i predsjednik Sportske udruge studenata SCM Dragan Mikulić.

"U 2016. godini NLB banka je bila sponzor ili donator za više od 35 projekata iz raznih oblasti. Cilj nam je da studenti prepoznaju NLB banku kao svog partnera i da nas odaberu kako bi zadovoljili svoje financijske potrebe. S tim u vezi kreirali smo i paket usluga za mlade i studente u skladu s njihovim mogućnostima i potrebama", navela je između ostalog Žigić.

"Sa NLB bankom surađujemo već nekoliko godina i mogu samo reći da je ta suradnja veoma uspješna. Ove godine smo došli na ideju da bude sponzor Sportske udruge u sklopu koje djeluje odbojkašice i košarkaši. Iduće sezone imat ćemo dvije ekipe u Prvoj ligi i po tome ćemo biti jedinstveni u svijetu", istaknuo je Mikulić.

Mikulić je naveo kako se dodatno obogaćuju sportski kolektivi u sklopu tog centra, pa tako je osnovan kickboxing klub 'Eagles', a uskoro će biti pokrenut i klub taekwondoa.

Pred Studentskim odbojkaškim klubom u nedjelju u 17 sati je novi izazov kada igra drugi susret polufinala doigravanja za plasman u Premier ligu s ekipom ŽOK Smeč iz Lukavca. Studentski košarkaški klub Student vodeća je ekipa Lige Herceg-Bosne.

Kopirati
Drag cursor here to close